Species

Time To Change

Apple maakt iPhone-schermreparaties eenvoudiger. De beste reparateur in omgeving Breda!

Apple Inc-klanten zullen binnenkort meer keuzes hebben, omdat het bedrijf de lange wachttijden voor iPhone-reparaties in zijn winkels wil verkorten. Wilt u helemaal snel geholpen worden: repareren van uw GSM in Breda.

Tegen het einde van 2017 zal Apple zijn eigen machines voor het repareren van gebarsten iPhone-glas in ongeveer 400 geautoriseerde reparatiecentra van derden in 25 landen brengen, vertelden bedrijfsleiders aan Reuters.

Een van de eerste ontvangers is Best Buy in Minneapolis, dat al lang Apple-producten verkoopt en onderhoudt. De elektronicawinkel heeft al een van de schermreparatiemachines in een winkel in de buurt van Miami en een komt binnenkort naar een outlet in Sunnyvale, Californië.

Het repareren van gebarsten schermen lijkt misschien kleine aardappelen, maar het is een multi-miljard dollar wereldwijde onderneming. De verhuizing is ook een belangrijke verschuiving voor Apple. Het bedrijf had eerder het gebruik van zijn zogenaamde Horizon Machine beperkt tot zijn bijna 500 winkels en post-in reparatiecentra; en het heeft zijn ontwerp nauwlettend bewaakt.

De verandering komt ook wanneer acht Amerikaanse staten ‘recht op reparatie’-facturen hebben gelanceerd om de strak gecontroleerde reparatienetwerken van Apple en andere hightech-fabrikanten open te wrikken.

Apple zei dat wettelijke druk geen rol speelde bij de beslissing om zijn technologie te delen. Hiermee kon Reuters de machines in actie bekijken en fotograferen in een laboratorium in de buurt van het hoofdkantoor in Cupertino, Californië. Tot nu toe had Apple nooit het bestaan ​​van de Horizon-machine erkend.

detelefoonreparatiewinkel.nl – https://www.apple.com/nl/https://nl.wikipedia.org/wiki/Apple_Inc.